از آغاز و پیدایش فرمفکتور تبلت، بازار تبلتهای 10 اینچی در سلطهی شرکت اپل بوده است. این شرکت با آیپدهای خود توانست سالها، عنوان برترین تبلت 10 اینچی را به خود اختصاص دهد. اما به دلیل قیمت نسبتا بالای این محصولات، برخی از مردم قدرت خرید آنها را ندارند. ازاینرو فلسفهی تولید تبلتهای 10 اینچی میانرده و اقتصادی به وجود آمد؛ تبلتهایی که با در اختیار داشتن اکثر ویژگیها و قابلیتهای تبلتهای پرچمدار، از قیم...
نمایش بیشتر ...
از آغاز و پیدایش فرمفکتور تبلت، بازار تبلتهای 10 اینچی در سلطهی شرکت اپل بوده است. این شرکت با آیپدهای خود توانست سالها، عنوان برترین تبلت 10 اینچی را به خود اختصاص دهد. اما به دلیل قیمت نسبتا بالای این محصولات، برخی از مردم قدرت خرید آنها را ندارند. ازاینرو فلسفهی تولید تبلتهای 10 اینچی میانرده و اقتصادی به وجود آمد؛ تبلتهایی که با در اختیار داشتن اکثر ویژگیها و قابلیتهای تبلتهای پرچمدار، از قیمت بهصرفهای برخوردارند. در چند سال اخیر، شرکتهای آسیای شرقی مانند ایسوس، لنوو و ایسر در این بخش از بازار تبلتها، حضوری فعال داشتهاند. ایسوس پس از عرضهی چندین مدل از تبلتهای میانردهی 10 اینچی با نامهای ممپوپد و ترنسفورمرپد، تصمیم گرفت با ایجاد تغییری بزرگ در جنس بدنه، روحی تازه در تبلتهای خود بدمد. ایسوس ذنپد 10 جدیدترین و خوشساختترین تبلت 10 اینچی ایسوس است. ایسوس بیش از هر چیز دیگری بر طراحی و کیفیت ساخت تبلتهای خانوادهی ذنپد تمرکز کرده است. شاید در وهلهی اول این طور به نظر برسد که پلاستیک بهکاررفته در ذنپد 10، حس یک محصول مرغوب و باکیفیت را به کاربر القا نمیکند؛ اما باید اذعان کرد که این محصول طراحی بسیار زیبا و چشمنوازی دارد و بسیار خوشساخت است. علاوهبراین، این تبلت از سختافزار نسبتا قدرتمند و سیستمعامل پررنگولعابی برخوردار است. اما اینها تنها قسمتی از مشخصات این تبلت ایسوس بودهاند. برای اطلاع بیشتر از مشخصات این محصول و بررسی دقیقتر آن با ادامهی نقد و بررسی ذنپد 10 در دیجیکالا همراه باشید.
زبان طراحی ایسوس ذنپد 10 بسیار شبیه به نسخههای کوچکتر آن (ذنپد 7 و 8 اینچی) است. قاب پشتی این تبلت از جنس پلاستیک بافتدار است و لبههای آن با فریم متالیکی با تکنولوژی NCVM (غیررسانا و فلزیشده) پوشانده شده و زیبایی خاصی به این محصول میانرده بخشیده است. همچنین ایسوس برای ارگونومی بهتر این تبلت، لبهی پایینی آن را بهصورت خمیده طراحی کرده است. درست است که ایسوس عناصری را که سبب مرغوبیت یک تبلت میشود، در Z300CNL به کار نبرده است؛ اما باوجوداین باید بگوییم که این تبلت همچنان خوشساخت و باکیفیت به نظر میرسد. استفاده از پلاستیک طرحدار در قاب پشتی Z300CNL سبب شده تا دردستگرفتن آن بسیار راحت باشد و مانع از سرخوردن آن از دست شود. همچنین استفاده از این جنس بدنه در ذنپد 10 سبب شده تا لکه و اثرانگشت بسیار کمی بر سطح قاب پشتی آن برجای بماند. Z300CL بهعنوان یک تبلت 10 اینچی، هرگز دستگاه سنگین یا ضخیمی بهحساب نمیآید. این دستگاه دارای 7.9 میلیمتر ضخامت و 490 گرم وزن است. البته اگر بخواهیم این تبلت را ازلحاظ ضخامت با پرچمداران اندرویدی مقایسه کنیم، درمییابیم که کمی ضخیم به نظر میرسد. ذنپد 10 در سه رنگ سفید، مشکی و بژ عرضه شده و حاشیهی نمایشگر مدلهای سفید و طلایی آن، سفید و حاشیهی نمایشگر مدل مشکی آن، مشکی است.
کلید پاور (خاموش/روشن کردن) این تبلت در سمت چپ لبهی بالایی قرار گرفته است. متاسفانه باید بگوییم که تاخیر کوتاه اما قابلملاحظهای در زمان فشردن این کلید و قفلشدن صفحهنمایش وجود دارد. این تاخیر بهقدری زیاد نیست که شما را ناامید کند؛ اما این موضوع در مقایسه با محصولات بالارده و پرچمدار کاملا یک عیب تلقی میشود. همچنین بر لبهی سمت چپ دستگاه، کلیدهای بههمچسبیدهی صدا دیده میشوند که برخلاف کلید پاور، عملکرد سریع و خوبی دارند.
ایسوس برای ذنپد 10 از دو وسیلهی جانبی کارآمد و مفید رونمایی کرده است که باید جداگانه تهیه شوند. نخستین وسیلهی جانبی این تبلت Asus Audio Dock بوده که از کیبورد و دو اسپیکر استریو تشکیل شده و بسیار زیبا مهندسی شده است. انرژی این داک به وسیلهی یک باتری غیرقابلتعویض تامین میشود که میتواند با یک بار شارژ کامل و پخش مداوم موزیک تا 12 ساعت سرپا بایستد. اتصال این داک به تبلت بهصورت بیسیم بوده و از طریق بلوتوث انجام میشود. البته برای سهولت در کارکردن با این داک، میتوانید آن را به وسیلهی پینهای مغناطیسی، به لبهی پایینی تبلت متصل کنید. حداکثر محدودهی اتصال بیسیم این داک با تبلت، 10 متر است. ازاینرو میتوانید دستگاههای دیگر مانند گوشی و تبلت خود را به این داک وصل کنید. اسپیکرهای این داک بسیار بلند و باکیفیت هستند و با فناوری SonicMaster همراه شدهاند.